Tervetuloa autokouluun!

Olen Kati ja toivotan sut tervetulleeksi Katiedu Drivers autokouluuni. Katiedu Drivers on toiminut vuodesta 2014 pääkaupunkiseudulla. Oppilaat ovat hakeutuneet Katiedu Drivers-oppilaiksi ihan ympäri Uuttamaata. Kirkkonummelta, Sipoon kautta Vuosaareen ja kaikkialta siitä välistä. Ajotunneille lähdetään Martinlaakson aseman/ostarin vierestä, Fitness24 edestä kadulta. Tai huonolla säällä ostarin parkkihallista, läheltä autopesulaa. Martsarin asemalle pääseekin julkisilla, junalla tai bussilla, tosi kätevästi.

Liikenne, ajaminen ja opettaminen ovat aina lähellä sydäntäni. Tunnen intohimoa ja vastuuta välittää turvallista ja vastuullista liikennekäyttäytymistä tuleville liikenteessä liikkujille.

Autoilun oppimisessa ei ole oikotietä onneen. Asiat käydään läpi alkeista alkaen. Pikkuhiljaa vaatimustasoa kasvattaen. Ihan siinä toistojen määrässä, kuin mitä itsekukin yksilöllisesti on valmis ja kykenevä opetusta omaksumaan. Lakisääteinen minimimäärä on niin vähäinen, että todella harvalle, normaalille oppijalle, minimimäärä opetusta riittää. Yleensä tuohon opetuksen minimäärän riittämisen taustalla on jotakin alan harrastuneisuutta kuten esim. prätkäilyä, rata-autoilua, rallicrossia tms. Eli ei kannata huolestua, mikä vikana, jos itse ei opiniin helposti ja nopeasti, kuin että minimimäärällä opetusta ehtisi kasvaa vastuulliseksi ja turvalliseksi ja itsenäiseksi kuskiksi.

Ajotunnit sovitaan yleensä vasta, kun teoriakoe on ensin suoritettu hyväksytysti. Tällöin voidaan kuvitella, että liikennesäännöt on jo edes teoriassa hallinnassa, joten ajotunnilla sitten lähdetään toteuttamaan niitä jo teoriassa opittuja liikennesääntöjen noudattamisia. Auton tekniikan hallinnan ohella.

Ei se oikeasti yleensä ole niin helppoa, kuin mitä luulisi. Tosin, se on taas siitä yksilöllisestä kyvystä oppia ja omaksua asioita. Ja tosiaankin, ajaminen itsessään on hauskaa ja tarpeellista.

Se, miten me liikutaan tuolla liikenteessä, on monen pienen pala summa. Kukaan meistä ei halua kuolla tai vammautua liikenteessä, joten kaikkien meidän on syytä miettiä sitä omaa osuutta koko liikenneturvallisuudessa.

Ennakoi. Hanki osaamista ja kokemusta.

Suunnittele. Mitä? Missä? Milloin? Miten? Entäs muut? Mitä jos? Jne.

Toteuta. Turvallisesti. Tilannenopeus ja ympäristö ja muut muuttujat huomioiden.

Tutki ja kehity. Miten meni, noin niinku omasta mielestä? Mitä voisin tehdä paremmin? Jne.


B-peruskurssin sisältö

4x Ensimmäisen Ajokortin Suorittajan (EAS) teoriatunnit online/virtuaalisena à45 minuuttia

10x ajotuntia manuaaliautolla à50 minuuttia

Riskien Tunnistus Koulutus (RTK): 4x RTK- teoriat online/virtuaalisena, 4x ajotuntia manuaaliautolla (taajama, maantie, liukasajo radalla, pimeänajo*) à45 minuuttia. 

*simulaattorissa 15.2-1.10 välisenä aikana.

hinta 1299€


Contact:

E-mail: Helsinki (ät) katiedudrivers.fi

www.facebook.com/katiedu drivers

www.instagram.com/katiedudrivers

Ps. Emme voi vastata puhelimeen, ettei oppilaamme opetus ja liikenneturvallisuus häiriinny. Ystävällisesti, laita siis sähköpostia. 

Liikenneturvallisuus on sosiaalista kommunikointia.

Liikenneturvallisuus on elinikäistä oppimista.